Welkom in de webshop van Casual Supply!

  Betalen

  Casual Supply betalingsmethoden

  Wij bieden je verschillende betalingsmethoden. Als je internetbankieren hebt via de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank, is betalen met iDeal de makkelijkste en snelste betalingsmethode voor jou.

  Onderstaand een overzicht van de verschillende betalingsmethoden die Casual Supply aanbiedt. Je kunt zelf per bestelling aangeven op welke manier je wenst te betalen.

  1. iDeal
  2. Achteraf betalen via digitale acceptgiro (via Afterpay)
  3. PayPal
  4. Creditkaart

  Hoe werkt betalen met iDeal?

  Als je internetbankiert bij de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank kun je betalen via iDeal. iDeal volgt dezelfde procedure als internetbankieren. Je hebt je eigen bankpas nodig als identificatiemethode. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingsmethode.

  Je herkent de iDeal betalingsmethode aan het volgende logo:

  Jouw voordeel:

  • iDeal is een bekende online betalingsmethode
  • Betalen via veilige software
  • Je hebt de bestelde producten snel in huis
  • Geen extra kosten

  Hoe werkt betalen met AfterPay?

  Met AfterPay betaal je jouw online bestelling met een digitale acceptgiro. Met deze betalingsmethode betaal je de bestelling dus pas achteraf. AfterPay voert voor Casual Supply het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het (de) gekochte product(en) te betalen. Als je de eerste keer betaalt via AfterPay kun je bij Casual Supply betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,-. Als je al bekend bent bij AfterPay kun je tot een bedrag van € 450,00 gebruik maken van deze betalingsmethode. Voor betaling via Afterpay brengen wij € 2,95 servicekosten in rekening.

  Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  Je kunt bij vragen over deze betalingsmethode altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  Hoe werkt betalen via PayPal?

  Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op de PayPal website. Om te betalen koppel je de bankpas of creditkaart van jouw rekening aan je PayPal account. Je hoeft geen geld op je PayPal account te zetten, want de betaling wordt direct geincasseerd via je bankpas of creditkaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van PayPal als betalingsmethode.

  Jouw voordeel:

  • Betaling via veilige software
  • Je hebt de bestelde producten snel in huis
  • Geen extra kosten

  Hoe werkt betalen via Creditkaart?

  Wij accepteren Mastercard en Visa. Je voert je creditkaart gegevens in via een veilige SSL server welke herkent kan worden aan de sleutel aan de bovenkant van de pagina. We zullen je bestelling leveren zodra het creditkaartbedrijf de betaling heeft goedgekeurd. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze betalingsmethode. Je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van je creditkaart welke door je creditkaartbedrijf zijn opgesteld.

  Jouw voordeel:

  • Je betaling verloopt via een veilige SSL server. (SLL-EV Certificaat)
  • Je hebt de bestelde producten snel in huis
  • Geen extra kosten.


  TOPMERKEN BIJ CASUAL SUPPLY 

   

  Ledub Shirts  Pierre Cardin Jeans  High Sierra Reistassen  Olymp Shirts  John Miller Shirts  Olymp Sokken  Vanguard Clothing  Alan Red T-Shirts

   

  Bestel de nieuwste fashion en herenmode online bij CasualSupply.nl!

  Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!
  In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is. Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter. 
  Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer (064) 79 00 616. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.
  Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply. 

  Vriendelijke groet,

  Feedback