Welkom in de webshop van Casual Supply!

  Fashion News

  Wat is een overhemd? Goed, het overhemd is dus een kledingstuk met knoopjes en een kraag. Doet me een beetje denken aan een tafel heeft vier poten, maar niet alles met vier poten is een tafel. Niet elk overhemd is hetzelfde. Niet elk overhemd van 100% katoen heeft dezelfde kwaliteit.

  Read More...

   Hoe komt Alan Red aan inspiratie?

  Read More...
  Read More...

  Olymp Overhemden: divers, top pasvorm en brede collectie Er is een brede collectie van Olymp online beschikbaar...

  Read More...

  Pierre Cardin? Nieuwe broek nodig? Waar moet een goede broek aan voldoen?

  Read More...

  Lorem ipsum dolor sit amet,consectetur adipiscing elit. Curabitur ut iaculis arcu.

  Read More...

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ut iaculis arcu.

  Read More...

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ut iaculis arcu.

  Read More...

  Het overhemd

   

  Het overhemd is al erg lang een populair kledingstuk dat tegenwoordig bij bijna elke gelegenheid gedragen word. Hoewel het vroeger  meer gebruikt werd voor formele gelegenheden is de grens tussen casual en dress steeds meer aan het vervagen. Hierdoor worden overhemden ook in de vrije tijd steeds populairder. Overhemden worden vooral door mannen gedragen, de vrouwelijke variant word “blouse” genoemd.

  Read More...

  Ledŭb – stijlvolle overhemden uit Nederland

   

  Als je op zoek bent naar stijlvolle overhemden die in Nederland ontworpen en geproduceerd worden, dan ben je bij Ledŭb op de goede plek. Het bedrijf dat in 1968 ontstaan is, is tegenwoordig een van de succesvolste herenmode bedrijven van Nederland. Vanaf het begin blonk het bedrijf uit in marketing en logistiek. Sinds het begin gebruikten ze een opslagsysteem, waardoor ze overhemden nog op dezelfde dag konden versturen zodra deze besteld werden. Destijds was dit erg vooruitstrevend en mede hierdoor hebben ze zich in Nederland kunnen vestigen.

   

  Lees meer hieronder op onze nieuws blog. Klik op Read More!

  Read More...

  John Miller

   

  Het Merk John Miller

   

  Het merk John Miller is een van de 2 merken die door de Van Winkel Confectiebedrijven opgericht werd, het andere merk is Ledŭb. Ledŭb ontwierp overhemden voor het hogere middensegment en John Miller ontwierp vanaf het begin voor het hogere segment. Hieronder meer informatie over het merk John Miller Shirts.

  Read More...

  TOPMERKEN BIJ CASUAL SUPPLY 

   

  Ledub Shirts  Pierre Cardin Jeans  High Sierra Reistassen  Olymp Shirts  John Miller Shirts  Olymp Sokken  Vanguard Clothing  Alan Red T-Shirts

   

  Bestel de nieuwste fashion en herenmode online bij CasualSupply.nl!

  Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!
  In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is. Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter. 
  Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer (064) 79 00 616. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.
  Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply. 

  Vriendelijke groet,