Ledŭb – stijlvolle overhemden uit Nederland

 

Als je op zoek bent naar stijlvolle overhemden die in Nederland ontworpen en geproduceerd worden, dan ben je bij Ledŭb op de goede plek. Het bedrijf dat in 1968 ontstaan is, is tegenwoordig een van de succesvolste herenmode bedrijven van Nederland. Vanaf het begin blonk het bedrijf uit in marketing en logistiek. Sinds het begin gebruikten ze een opslagsysteem, waardoor ze overhemden nog op dezelfde dag konden versturen zodra deze besteld werden. Destijds was dit erg vooruitstrevend en mede hierdoor hebben ze zich in Nederland kunnen vestigen.

 

Toen Ledŭb begon zich op kwalitatief hoogwaardige hemden te richten, begon het bedrijf steeds meer te groeien. Vanaf 1970 ontwierpen ze steeds meer uitzonderlijke modellen, hierdoor werden ze in heel Nederland bekend. Een latere marketing campagne vestigde het merk steeds meer. Het rooie accentteken op de u werd overal herkend. Ledŭb werd een gevestigd merk met een mooie toekomst.

 

In de vorige eeuw richtte het bedrijf zich vooral op formele overhemden voor speciale gelegenheden. Maar in het begin van deze eeuw besloten ze iets nieuws te proberen en begonnen ze ook informele overhemden te ontwerpen. Dit was een moedige en succesvolle stap, want het succes en de bekendheid van Ledŭb is sindsdien alleen maar gestegen.

 

Vanaf de eerste dag tot en met vandaag is service en klantvriendelijkheid een van de belangrijkste peilers voor het bedrijf geweest. Vanaf 1970 maakten ze al hemden op maat wanneer een klant dit wenste. De wensen van de klant waren altijd de hoogste prioriteit.

 

Zoals al eerder gezegd heeft het bedrijf besloten ook informele overhemden te ontwerpen, die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Hoewel dit een groot succes was besloten ze dat de kwaliteit van de overhemden er niet onder mocht lijden. Hun doel bleef om duurzame en comfortabele hemden te maken.

 

Dankzij de ervaring die het bedrijf in de afgelopen decennia heeft opgedaan zijn de nieuwe collecties van een ongekende kwaliteit. Door niets aan de productie methoden te veranderen maar wel het design aan te passen, zorgt dit uiterst succesvolle modebedrijf ervoor dat de kwaliteit en duurzaamheid die er van hen verwacht word behouden blijft. Maar toch blijven ze nieuwe vormen ontwikkelen en ontwerpen, altijd klaar om iets nieuws uit te proberen.

 

Het merk biedt zijn overhemden met 3 verschillende mouwlengtes aan. Behalve met korte mouwen zijn hun overhemden ook in de standaard maat 5 en de extra lange maat 7 beschikbaar. Ook kan er tussen de normale of de getailleerde pasvorm gekozen worden. Die laatste pasvorm laat uw figuur beter tot uiting komen.

 

Je kunt ook een hemd op maat laten maken en deze zelfs personaliseren. Bij een aantal herenmode speciaalzaken kunnen ze je hier bij helpen. Deze hemden worden binnen 2 weken gemaakt en bezorgd, mits de handelaar de bestelling via de website opgeeft.