Casual Supply kiest voor de beste T-shirts, en dit zijn in onze ogen de shirts van Alan Red. Waarom? Met Alan Red combineer je namelijk eindeloos met de beste basics! Dit Italiaanse fashion label heeft zichzelf een trendy stijl aangemeten en is gespecialiseerd in het produceren van basics. Het is dan ook niet voor niets dat dit bewonderenswaardige merk de ‘White T-shirt Company’ wordt genoemd. Met een verscheidenheid aan kwalitatieve basics neemt Alan Red een sterke positie in. Casual Supply heeft sinds de start van ons bedrijf de collectie van Alan Red ingekocht. En onze klantenkring waardeert dit t-shirt merk. 

 

De historie van Alan Red ligt in Italie. Opgericht in het Italiaanse plaatsje Varese, een rustig gelegen stadje in de buurt van het beroemde merengebied, startte Alan Red kleding met een collectie breigoed en T-shirts. De vakbekwaamheid betreffende de productie van kwalitatieve basis T-shirts breidde de daaropvolgende jaren uit. In 1996 lanceerde ze haar eigen lijn en mag zichzelf tegenwoordig ‘expert in basics’ noemen met Alan Red.

 

Casual Supply en Alan Red zijn constant met elkaar in gesprek, want we willen dat de kwaliteit en prijs uitstekend blijft. Prijs-kwaliteit is ons inziens het belangrijkste aspect van mooie, goede, modieuze en betaalbare kleding. Alan Red haalt de inspiratie overal vandaan, maar vooral de strakke lijnen en klassieke stijlen zijn bij uitstek een bijzondere toepassing voor basics. Ieder Alan Red product kent een mix van authentieke Italiaanse karakteristieken en moderne modieuze elementen. In tegenstelling tot ander merken, varieert Alan Red kleding niet met kleur, maar met pasvormen, halslijnen en mouwlengtes. Zowel voor mannen als vrouwen presenteert het merk fantastische Alan Red T-shirt collecties. En deze collectie is te koop bij Casual Supply!