Pierre Cardin Broeken

Pierre Cardin broeken

 

Als je op zoek bent naar een nieuwe broek, zijn er een aantal kwalificaties waar die broek aan moet voldoen. Tenslotte wil je wel een broek hebben die aangenaam zit, er goed uitziet en die je lang kunt dragen. Je wilt toch wat voor je geld! Pierre Cardin broeken hebben al deze kwaliteiten.

 

Prijs en de kwaliteit

 

Ze worden gemaakt van alleen maar hoogwaardig materiaal om te kunnen garanderen dat je er lang plezier van zult hebben. De duurdere prijs is geheel gerechtvaardigd door de hogere kwaliteit van het materiaal dat er gebruikt word en de manier waarop ze gemaakt worden. Daarin kan namelijk nog flink wat verschil zitten! Je zou verbaasd staan hoe sommige merken hun broeken maken!

 

50 jaar Pierre Cardin

 

Als je ook maar iets over Pierre Cardin weet, is het dat dit merk alleen maar kwaliteit levert. Deze bekende Fransman houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met ontwerpen en dat is duidelijk te merken. Hij geeft de voorkeur aan geometrische vormen, of dat nu om een nieuw vliegtuig gaat of om kleren. Ook bij zijn jeans is dat te merken, de elegantie straalt er gewoon van af en alleen het dragen van deze broeken zorgt al voor een beter zelfbewustzijn.

 

De Pierre Cardin broeken staan vooral bekend voor de perfecte pasvorm. Deze jeans zitten gewoon erg goed en lekker als je ze vergelijkt met andere, vaak goedkopere merken. Je moet het echt een keer uitproberen en het verschil zelf voelen. Als je eerst een andere, goedkopere jeans aan doet en daarna een Pierre Cardin jeans is het verschil heel groot, dat kun je niet anders zeggen.

 

Pierre Cardin Jeans Modellen

 

We hebben verschillende modellen van Pierre Cardin broeken in ons sortiment, bijvoorbeeld Deauville en Dijon. De Deauville lijn hebben we ook nog in 2 verschillende types, namelijk Stretch  Denim en normaal Stretch. Stretch Denim jeans gaan langer mee dan normale broeken, omdat ze minder snel verslijten. Je krijgt dus veel minder snel last van scheurtjes en je hoeft deze broeken ook niet zorgvuldig te behandelen. Voor Cardin betekent merkkleding dat deze bestendig is tegen het leven. Als je wilt genieten van je leven en er toch ook strak uit wilt zien, moet je echt een keer een van deze jeans uitproberen.

 

De designers van Pierre Cardin jeans zorgen ervoor dat de pasvorm perfect aan het lichaam aangepast is, wat in deze uiterst comfortabele broeken goed zichtbaar is. Maar het is niet alleen comfortabel om deze jeans te dragen, het is ook nog eens goed voor je lichaam. Sommige jeans zitten te strak en als je veel strakke broeken draagt, zul je de gevolgen aan je lichaam merken.

 

Pierre Cardin Broeken

 

Met de Pierre Cardin broekencollectie kun je toch nog strak zittende broeken aan, omdat ze van een speciaal materiaal gemaakt worden, dat licht rekbaar is. Hierdoor zitten de broeken perfect, zien ze er goed uit en zijn toch ook nog goed voor je lichaam.

 

Hoewel dit eigenlijk casual-wear broeken zijn, kunnen ze toch ook op chique feestjes zoals verjaardagen of recepties gedragen worden. Het is de ultieme mix tussen casual en chique, comfortabel en toch zien ze er goed uit.