Welkom in de webshop van Casual Supply!

  Garantie & Klachten


  Casual Supply streeft naar een tevreden klant. Indien u toch een klacht heeft, dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden over onze service wat betreft garantie en klachten.


   

  Tevredenheidsgarantie

  Casual Supply vindt een tevreden het belangrijkste wat er is! U heeft daarom een zichttermijn van 7 dagen. Als uw aankopen niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling de koop ontbinden door het artikel (voorzien van alle labels) binnen die 7 dagen te retourneren. U ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt niet voor artikelen uit de Sale. Als u het artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, dan kunt u het artikel op dezelfde wijze retourneren als hieronder wordt aangegeven en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen zoals u gewend bent. Voor meer informatie over ons retourbeleid kunt u bij ruilen & retour kijken.

   

  Wat moet ik doen als ik het verkeerde product heb ontvangen?

  Wij behandelen uw bestelling met zorg. Desalniettemin is het mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Als u een product hebt ontvangen dat u niet hebt besteld kunt u contact opnemen met onze klantenservice via shop@casualsupply.nl of via tel: +3170 44 00 668. Wij zorgen er dan voor dat u zonder extra kosten het correcte artikel zult ontvangen.

   

  Zit er garantie op mijn producten?

  Casual Supply garandeert u wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met onze klantenservice via shop@casualsupply.nl of via tel: +3170 44 00 668.

   

  Wat moet ik doen als het product beschadigd blijkt te zijn?

  Als uw bestelling beschadigd is tijdens de verzending, kun je contact opnemen met onze klantenservice via shop@casualsupply.nl of via tel: +3170 44 00 668.

   

  Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

  Als u een klacht heeft over onze diensten of producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via shop@casualsupply.nl of via tel: +3170 44 00 668. Wij zullen uw klacht binnen een week behandelen en u zult binnen een week een inhoudelijke reactie van ons ontvangen op de klacht.

  TOPMERKEN BIJ CASUAL SUPPLY 

   

  Ledub Shirts  Pierre Cardin Jeans  High Sierra Reistassen  Olymp Shirts  John Miller Shirts  Olymp Sokken  Vanguard Clothing  Alan Red T-Shirts

   

  Bestel de nieuwste fashion en herenmode online bij CasualSupply.nl!

  Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!
  In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is. Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter. 
  Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer (064) 79 00 616. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.
  Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply. 

  Vriendelijke groet,

  Feedback