Welkom in de webshop van Casual Supply!

  Benieuwd waar Casual Supply voor staat?

   

  Casual Supply is de laatste mode voor de man

   

  Welkom op casualsupply.nl, dit is de webwinkel voor de modieuze man die er goed uit wil zien. En welke gerespecteerde man wil dat nu niet? Casual Supply is er namelijk speciaal voor de man die modieuze kleding wil voor een aantrekkelijke prijs! Het Casual Supply team bestaat uitsluitend uit mensen die een grote passie voor mode hebben en die altijd de nieuwste trends in de gaten te houden. Bij Casual Supply vinden onze klanten online de nieuwste trends en mode items die met zorg worden geselecteerd door ons team. Mooie kleding hoeft niet duur te zijn! Daarom wil Casual Supply; Casual Mode toegankelijk maken voor een breed publiek, en daarom hebben we gekozen voor het internet. De aankomende jaren is de verwachting dat het online shoppen nog verder aan populariteit zal winnen. Casual Supply heeft inmiddels een groot klantenbestand van vaste klanten opgebouwd welke met regelmaat bij ons terug komt. Een tevreden klant is immers wat je als onderneming wil.  

   

  Wat wil Casual Supply?

   

  Oorspronkelijk is casual kleding bedacht voor mensen die het zogenaamde haute couture niet konden betalen. Maar ondanks dat dit bedacht is, is Casual kleding nog steeds erg prijzig. En dat is precies waarom Casual Supply is opgezet, Casual Supply wil U nog sneller en beter voorzien van kwalitatief hoogwaardige kleding voor een lage prijs. Ook willen we u een groot assortiment aan herenkleding bieden, de keuze is reuze! 

   

  
Het assortiment van Casual Supply?

   

  Casual Supply heeft een breed assortiment aan kleding, er zijn een hele reeks aan merken die wij online verkopen. De volgende merken hebben wij in onze winkel: Ledub, John Miller, Marvelis, Camel Active, Pierre Cardin, Garant, Jupiter en Alan Red. Binnenkort gaan wij ook de merken Olymp, Gant, Digel, Vanguard, Arma, Rino & Pelle, Montino verkopen. Kortom wij gaan onze collectie uitbreiden. Wij vinden het belangrijk dat u als klant een grote keuze aan mooie producten hebt en hier snel over kan beschikken. Online uw kleding kopen doe je dus bij de voordelig webshop van Casual Supply. Casual Supply is vooral gespecialiseerd in casual herenkleding. Dus de laatste mannenmode is te koop in onze webshop. 

   

   

  Ons assortiment bestaat uit verschillende items: Jeans, Spijkerbroeken, Sweatshirts, Shirts, Overhemden, Jacks, Jassen, Underwear, Ondergoed, Watches, Horloges en Accessoires zoals riemen, tassen, sjaals, portemonnees, sokken en tassen.

   

  Casual Supply is klantvriendelijk

   

  Casual Supply is klantvriendelijk. Wij zijn van mening dat het in elke relatie belangrijk is om zowel goed te luisteren als goed te communiceren. Wij gaan voor een open en eerlijke communicatie. Dat is voor ons de basis voor elke relatie. Door middel van een persoonlijke benadering proberen wij de klant altijd zo helder en transparant mogelijk te bedienen. Wij zijn integer, medelevend, vriendelijk en loyaal naar onze klanten en streven naar enkel tevreden klanten.

   

  Casual Supply is betrouwbaar

   

  Casual Supply is betrouwbaar. Onze klanten kunnen op onze producten en onze service rekenen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze informatie en integriteit. Wij gaan verder dan alleen een verkoop. Ook een goede klantenservice, garantie en het bieden van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn Casual Supply. Ons doel is om een geweldig bedrijf te zijn en te streven naar de beste service van Nederland.

   

  Casual Supply is vernieuwend

   

  Casual Supply is en blijft vernieuwend. Bij Casual Supply gaat professionaliteit en creativiteit samen. Wij zijn geïnteresseerd en moedigen variatie in ideeën en meningen aan. We willen weten wat er speelt in de wereld. We luisteren goed en kijken om ons heen. We prikkelen en inspireren elkaar en onze klanten. We zijn steeds op zoek naar nieuwe ideeën. Wij blijven continu innoveren en verbeteringen in onze online winkel doorvoeren.

   

  Casual Supply is kwaliteit

   

  Casual Supply heeft een breed assortiment van betrouwbare leveranciers die al jaren in het vak zitten. Casual Supply levert daarom uitsluitend producten gebaseerd op de laatste modetrends. Kleding moet niet er niet alleen verzorgd uitzien, het moet ook duurzaam zijn, daarom zijn alle producten van een erg goede kwaliteit. Bij ons vinden daarom onze klanten kwaliteit in de aangeboden producten, klantenservice, betaalmogelijkheden en transport. Wij monitoren onze kwaliteit continu. 

   

  Casual Supply is prijsbewust

   

  Elke consument weet dat kleding eigenlijk enorm duur is, en de productiekosten zijn maar een fractie van de eigenlijke prijs. Casual Supply wil dat de klant mee profiteert. Want Casual Supply heeft namelijk geen overbodige kosten zoals een Chique winkel met een te duur interieur, duur personeel en dure locatiekosten. Daarom verrekend Casual Supply dit met zijn klanten. Casual Supply wil zijn klanten de mogelijkheid bieden zich te kleden voor elk budget.

   

  Service van Casual Supply


  Service staat bij ons in een hoog vaandel. Als u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over uw aankoop kunt u via het emailformulier 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen. Doorgaans nemen wij binnen een a twee werkdag(en) contact met u op. Zie onder "contact" onze contactgegevens. 

   

  Bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel!

   

   

  Casual Supply

   

   

   

  KvK-nummer: 08196587

  Telefoonnummer: 064-79 00 616

  E-mailadres: shop@casualsupply.nl of via het contact op de website.

  BTW-identificatienummer: NL 128460969 B01

   

   

  TOPMERKEN BIJ CASUAL SUPPLY 

   

  Ledub Shirts  Pierre Cardin Jeans  High Sierra Reistassen  Olymp Shirts  John Miller Shirts  Olymp Sokken  Vanguard Clothing  Alan Red T-Shirts

   

  Bestel de nieuwste fashion en herenmode online bij CasualSupply.nl!

  Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!
  In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is. Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter. 
  Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer (064) 79 00 616. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.
  Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply. 

  Vriendelijke groet,