Welkom in de webshop van Casual Supply!

  Ruilen & Retour

  Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen van Casual Supply. Bij Casual Supply kunt u een artikel binnen 7 werkdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit (voorzien van alle labels). Het is uiteraard wel toegestaan de kleding eerst te passen. Producten die beschadigd of gedragen/gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending, waarbij u de portokosten voor het terugsturen betaalt. 

  Als u aan hier aan voldoet ontvangt u het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt niet voor artikelen uit de sale.  Als je het artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je het artikel op dezelfde wijze retourneren als hieronder wordt aangegeven en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen zoals je gewend bent.

   

  Hoe werkt retourneren / ruilen?

   

  Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend indien deze:

  1. Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.
  2. Teruggestuurd wordt zonder aangebroken verpakking.
  3. Teruggestuurd wordt inclusief aankoopnota. 
  4. Artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend exemplaar. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, wordt het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. Plaats vervolgens weer een bestelling als u een nieuw exemplaar wilt. 
  5. Let op! Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder aangegeven reden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neem in geval van twijfel alstublieft contact met ons op. Wilt u gebruik maken van de retourregeling? 

   

  Retourneren


  Houdt u alstublieft onderstaande stappen aan:


  Bijgesloten bij je pakket met kleding vindt u een retourformulier. Op dit formulier kunt u aangeven welk(e) artikel(en) u retour wilt sturen. U dient dit formulier bij te sluiten bij het pakket dat u retour stuurt.

   

  Retour zenden kan naar het volgende adres:

   

  Casual Supply
  Loosduinse Hoofdstraat 585
  2552AE Den Haag
   

  Als u de bestelling binnen de zichttermijn van 7 dagen retourneert krijgt u het totaalbedrag zo snel mogelijk (meestal binnen 3 dagen), maar uiterlijk 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen teruggestort op uw rekening.

   

   

  Ruilen


  Wilt u een artikel ruilen voor een vervangend of hetzelfde artikel in een andere kleur of maat? Dat kan! Bij Casual Supply gaat het ruilen echter niet direct via een formulier, maar op de volgende manier: Als u de bestelling binnen de zichttermijn van 7 dagen retourneert krijgt u het totaalbedrag zo snel mogelijk (meestal binnen 3 dagen), maar uiterlijk 10 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen teruggestort op uw rekening. De nieuwe bestelling plaats u dan gewoon opnieuw zoals u gewend bent. Een bestelling van een vervangend of hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling.

   

  Indien je meerdere malen artikelen retour zendt behoudt Casual Supply zich het recht voor je verzendkosten voor het retourneren te berekenen.

   

  Klik hier om het retourformulier voor kleding te downloaden naar je computer.

   

   

  Verwerking van retouren

   

  Als uw retourzending bij ons binnenkomt verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.
  U ontvangt geen mailtje over de status van uw retourzending. Zodra door ons is bevestigd dat u binnen de daarvoor gestelde termijn hebt geretourneerd en de artikelen in goede staat verkeren, zullen wij het reeds betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, terugstorten op uw rekening.

   

   

   

   

  TOPMERKEN BIJ CASUAL SUPPLY 

   

  Ledub Shirts  Pierre Cardin Jeans  High Sierra Reistassen  Olymp Shirts  John Miller Shirts  Olymp Sokken  Vanguard Clothing  Alan Red T-Shirts

   

  Bestel de nieuwste fashion en herenmode online bij CasualSupply.nl!

  Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!
  In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is. Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter. 
  Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer (064) 79 00 616. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.
  Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply. 

  Vriendelijke groet,

  Feedback