Welkom in de webshop van Casual Supply!

  Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

   

  Als u kleding op werkdagen voor 21.00 uur hebt besteld ontvang u binnen 2 a 4 werkdagen de producten thuis. Bestelt u in het weekend dan worden bestellingen meestal op woensdag of donderdag afgeleverd. We proberen producten altijd zo snel mogelijk naar u te verzenden. Ook wij zijn echter afhankelijk van de Post.nl bezorgdienst. Het is mogelijk dat het pakket wat vertraging heeft.

  Wanneer u niet thuis bent, op dinsdag t/m vrijdag, wordt het pakket standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden,  biedt Post.nl u pakket nogmaals aan volgens onderstaand schema. Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt je een kennisgeving van Post.nl, waarop vermeld staat waar u het pakket dan zelf af kunt halen.

   

   

  1e bezorging
  2e bezorging
  dinsdag woensdag tussen 9.00 en 21.30 uur
  woensdag donderdag tussen 9.00 en 21.30 uur
  donderdag vrijdag tussen 9.00 en 21.30 uur
  vrijdag zaterdag overdag*
  zaterdag maandag overdag

   

  (*) Rembourszendingen worden bij vergeefse aanbieding op vrijdag niet op zaterdag, maar op maandag bezorgd.

   

  Bij orders met een verhoogd fraude risico behouden wij het recht voor om additionele controles uit te voeren waardoor je order iets vertraagd kan zijn. Ook bij rembours orders voeren wij een extra check uit. Uit ervaring is namelijk gebleken dat veel mensen die een bestelling onder rembours plaatsen dit ongewild hebben gedaan. Wij nemen daarom na het plaatsen van een rembours order contact met je op, zodat je kunt bevestigen dat je de bestelling inderdaad wilt ontvangen. Hierdoor kan het dus voorkomen dat je bestelling dan niet de volgende dag nog bezorgd wordt.

   

  Wat zijn de verzendkosten?

   

  Bij Casual Supply worden EUR 7,95 verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen onder EUR 100,--

   

   

  Kan ik mijn bestelling ook op mijn werk laten bezorgen?

   

  Bij de bestelling van uw artikelen kunt u aangeven op welk adres u wilt dat wij het pakket bezorgen. Dit kan een woon- of werkadres zijn.

   

   

   

  TOPMERKEN BIJ CASUAL SUPPLY 

   

  Ledub Shirts  Pierre Cardin Jeans  High Sierra Reistassen  Olymp Shirts  John Miller Shirts  Olymp Sokken  Vanguard Clothing  Alan Red T-Shirts

   

  Bestel de nieuwste fashion en herenmode online bij CasualSupply.nl!

  Bestel nu de nieuwste fashion en modetrends van bekende merken online bij Casual Supply.nl. Om alle heren de mooiste merkkleding, met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, aan te kunnen bieden zijn wij continu druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken. We bezoeken de leveranciers van de merken en zorgen ervoor dat u altijd de mooiste en beste kleding bij ons koopt voor de beste prijs!
  In onze webshop is er een ruime keuze aan jeans, shirts, accessoires, reistassen, t-shirts, overhemden en nog veel meer onmisbare items. Sinds kort hebben wij ook een fashionblog waar het laatste online fashion nieuws te lezen is. Neem ook eens een kijkje in onze Sale! Het hele jaar door bieden we kleding aan met hoge kortingen. De site wordt regelmatig geupdate, dus hou de website dus goed in de gaten! Als we goede aanbiedingen hebben of als we echt wat te melden hebben, dan versturen wij een nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op herenmode kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kun ons volgen op Facebook en Twitter. 
  Heeft u vragen, dan kunt u onze helpdesk bereiken via email en op telefoonnummer (064) 79 00 616. Al uw kleding online bestellen is in deze webwinkel altijd snel en zonder enig risico, u kunt ook altijd naar onze winkel komen. Bekijk snel onze collectie.
  Maar voor nu wensen wij u veel winkelplezier bij Casual Supply. 

  Vriendelijke groet,

  Feedback